Kezdőlap » Irányítási rendszer » Adatvédelmi tájékoztató a külső szolgáltatók részére

Adatvédelmi tájékoztató a külső szolgáltatók részére

2018 május 25-től életbe lépett az európai adatvédelmi rendelet (GDPR). Ezzel kapcsolatban szeretnénk Önt arról informálni, hogy vállalatunknál az Ön vállalkozásáról adatokat mentettünk el és használunk.

Ezek vállalkozásspecifikus vagy személyi vonatkozású adatok, mint kontaktadatok (pl. címek, telefonszámok, kapcsolattartó, e-mail címek), termékekre vonatkozó adatok, úgymint az üzleti folyamataink adatai (ajánlatkérések, ajánlatok, megbízások, megrendelések, szállítólevelek, számlák, adószámok stb.)

Az Önök adatai kizárólag egy szabályos, előírás szerinti üzlet lefolytatásához szükségesek és használhatók. Vállalatunk az Ön adatainak védelme érdekében megfelelő technikai és szervezeti biztonsági intézkedésekkel kezeli az Ön adatait. Az Önök adatait sem más célra nem használjuk, sem más felhasználó céljaira nem tesszük elérhetővé.

Továbbá szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy a jövőben is rögzítünk, mentünk és felhasználunk adatokat a fentnevezett adatkategóriákat tekintve, mivel ezek szükségesek az üzleti ügyleteink lebonyolításához.

Amennyiben szeretne visszavonási vagy fellebbezési jogával élni, elegendő egy e-mailt küldenie az adatvedelem@tlckft.hu vagy a datenschutz@tlckft.hu e-mail címre.