Kezdőlap » Céginformációk » A Sennebogen cégről

A Sennebogen cégről

 

A SENNEBOGEN vállalatot 1952-ben alapították mezőgazdasági gépek fejlesztésére és gyártására. Mára a SENNEBOGEN komplett darutechnikai és anyagmozgató termékcsaládjaival vált ismertté, mint teljes körű szolgáltató és a minőség terén vezető pozíciót betöltő vállalat.

A globális szinten működő SENNEBOGEN vállalat komplett modellsorozatokat fejleszt és gyárt a következő termékek területén: köteles kotrógépek, lánctalpas daruk, teleszkópos daruk, kikötői daruk, anyagmozgató gépek és többfunkciós rakodógépek. A rugalmas sorozatokban gyártott berendezéseken kívül a SENNEBOGEN ügyfeleivel szoros együttműködésben speciális egyedi gépeket is tervez.

A Sennebogen fő erőssége

A SENNEBOGENT a minden területre kiterjedő műszaki újítások és a hagyomány őrzése egyaránt jellemzi. A cég története azt mutatja, hogy a családi vállalkozás fejlődését az 1952-es alapítás óta az új ötletek, a folytonosság és a következetes nemzetközivé válás határozza meg. A SENNEBOGEN név egyszerre jelképezi a hosszú távú stabilitást és a szerves, nyereséges növekedést.

“Cégünk elkötelezte magát a bajorországi telephely mellett, és folyamatosan biztosítjuk a beruházásokat a kutatás, a fejlesztés és a technológia területén”  vallják a cég tulajdonosai, Erich és Walter Sennebogen. A gyártás három bajorországi gyárban, valamint Magyarországon zajlik. A gépek végső összeszerelése a legmagasabb minőségi színvonalon, kizárólag a Németországban, a straubingi és a wackersdorfi telephelyeken történik. A vállalat olyan fontos régiókban is saját cégekkel, a helyszínen képviselteti magát, mint az USA, Oroszország és Szingapúr.

A SENNEBOGEN világszerte összesen mintegy 1600 dolgozót foglalkoztat, és ügyfeleit a világ minden kontinensén kiszolgálja.