Kezdőlap » Minősítések

Minősítések

Minőség

A TLC Kft. vállalat a DIN 18800-7 E osztálynak megfelelő üzemalkalmassági, ill. a DIN EN ISO 3834-2 szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. A társaság DIN EN ISO 9001:2008 szabvány szerint tanúsított minőségbiztosítási rendszert működtet.
Ahhoz, hogy eddigi piaci helyzetünket továbbra is meg tudjuk őrizni, a kimagasló minőség alapvető fontosságú számunkra.
A TLC ennek értelmében mindent megtesz azért, hogy a gyártási folyamatok stabilak és szabályozottak legyenek, és a TLC valamennyi dolgozója elkötelezze magát a minőségi munka mellett.
A kiváló minőség biztosítása érdekében azt a célt tűztük ki, hogy minden munkafolyamatot jól képzett szakemberek működtessenek. A megfelelően képzett utánpótlás érdekében a TLC már 2006 óta saját oktatótermében képez ki a hegesztőket. 2013 óta a hegesztőképzés mellett szerkezetlakatosok képzésére is lehetőséget biztosítunk.

Tanúsítványaink

Környezetpolitikánk

A Termelés Logistic Centrum Kft. célja, hogy vállalatként érdemben befolyásolja a hazai és a nemzetközi piacot, és ezt a pozíciót hosszú távon fenntartsa. Célunk, hogy folyamatos fejlesztéseinkkel megóvjuk a szűkebb és tágabb környezetünket, és zöldebb gyártási technológiák bevezetésével, gyártóüzemeink modern technológiai eszközökkel történő felszerelésével, továbbá a törvények és a kötelező előírások tiszteletben tartásával biztosítsuk a jelen, illetve a jövő generációk számára az egészséges életkörülményeket.

Vállalatunk elkötelezte magát a környezettudatos MSZ EN ISO 14001: 2005 irányítási rendszer alkalmazása mellett – a folyamatos fejlesztésekkel és a környezetterhelés csökkentésével párhuzamosan.

Ennek érdekében

  • a termelési tevékenységünk során keletkező gyártási hulladékot a jogszabályoknak megfelelően kezeljük, és annak lehető legnagyobb részét továbbadjuk újrahasznosításra, az újra nem hasznosítható mennyiséget pedig igyekszünk szinten tartani vagy csökkenteni;
  • a csomagolóanyagok hulladékait szelektíven gyűjtjük;
  • azokon a helyeken, amelyek a légszennyezés forrásainak minősülnek, a műszaki becslésen kívül műszerekkel is biztosítjuk az ellenőrzést és a légszennyezés csökkentését;
  • csökkentjük az ipari víz- és egyéb vízkezelés, valamint a vízgazdálkodás által keletkező környezetterhelést oly módon, hogy optimalizáljuk a vegyszerfelhasználást, környezetbarát eszközöket vezetünk be, illetve alkalmazunk, és megfelelően felügyeljük a kibocsátott szennyvizet, stb.;
  • megteremtjük a környezetvédelem szempontjainak megfelelő működés feltételeit.

Tevékenységünket a veszélyes, a gyártási és a települési hulladékok figyelembevételével, valamint célirányos hulladékgazdálkodás működtetésével végezzük. Vezető beosztású munkavállalóink példamutató szerepet vállalnak a környezetirányítási rendszer működtetésében, valamint abban, hogy a környezetvédelmi célkitűzéseink minden olyan szinten és pozícióban érvényesüljenek, amely hatással van a környezetre. A célok eléréséhez folyamatos oktatás szükséges, ezért alkalmazottainktól elvárjuk, hogy megismerkedjenek a környezetközpontú irányítási rendszerünkkel. Ezért környezetvédelmi politikánkat nyilvánosan közzétesszük, és alkalmazottainkat rendszeres tájékoztatjuk.

Tanúsítványaink

ISO 14001