Kezdőlap » Céginformációk » A cég profilja

A cég profilja

A TLC Kft. az utóbbi években egyre inkább a 10-80 mm lemezvastagságú hegesztett nehézacél szerkezeti elemek gyártására szakosodott. Az gyártáshoz felhasznált acéltípusok: S255, S355, S490, S690.

Jelenleg többnyire anyagmozgató járművek, daruk és homlokrakodók acél szerkezeti elemeinek gyártása folyik a vállalatnál. Ilyen acél szerkezeti elemek pl. a rakodókarok (16,5 m hosszúságig és kb. 15 tonnáig), közúti és vasúti járműalvázak, a 4 részes teleszkópos karok (8 méterig), a járműkeretek (18 tonnáig), vagy a fix, ill. kitolható vezetőfülkék.

A TLC Kft. napjainkban közepes és kis szériás termékeket gyárt.

Az ezekhez szükséges berendezések, mint például a plazmavágó gépek, az autogén hegesztőeszközök, valamint a fúró és maróközpontok rendelkezésre állnak. A CAD és CAM programok különböző verziói lehetővé teszik a gyors és megfelelő kommunikációt az ügyfeleinkkel, valamint zökkenőmentes munkafolyamatokat és nagyfokú rugalmasságot biztosítanak.

Minőségünk alapja az irányítási rendszerünk stabil folyamatai.

A hegesztési technológiák terén megszerzett sokéves tapasztalatainknak, a legkorszerűbb hegesztő berendezéseinknek, és mindenekelőtt nagy tapasztalattal rendelkező munkavállalóinknak köszönhetően az acél szerkezeti elem gyártás egyik vezető vállalatává nőttük ki magunkat. Munkavállalóink oktatása és továbbképzése mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legkorszerűbb gépi technológiákat a vállalat minden tevékenységi területéhez beszerezzük.